Réactions

   Réactions

...quelques reactions des locataires avant vous...

“Al uit de verte zagen wij de markante woning liggen en het goede gevoel over onze nieuwe vakantielocatie werd alleen maar versterkt bij binnenkomst. Alles klopte aan de woning t.w. de ruimte in de woning en de bijpassende oude, klassieke  inrichting, de locatie met royale tuin en de overdekte veranda met een prachtig zicht op de Maas. Kortom een schitterende woning, een juweel aan de Maas.
Wij hebben ons er direct thuis gevoeld.  Wij hebben overdag vrijwel volledig buiten geleefd, heerlijk gezeten op de genoemde veranda en in de ruime tuin, waar wij steeds opnieuw gefascineerd werden door de Maas en de passerende boten en het zicht op de overkant met een prachtig berglandschap en huizen.  Slechts 1 dag hebben wij vanwege het weer binnen gegeten in de eetkamer en dit was beslist geen straf. De overige dagen konden wij heerlijk eten op de veranda.
Naast het prachtige huis en de locatie was het ook bijzonder, dat in het huis alles zo goed op elkaar was afgestemd en de sfeer die deze woning ook uitstraalde als familiewoning van door de portretten. Wij voelden ons echt gasten van de familie en dat wij mochten meedelen in het woongenot. Dit was meer dan een vakantiewoning. Een warm en een gezellig huis.
Onze totale waardering voor deze woning is dan ook een dikke 10.”

Anke en Piet, Juli 2015

 

“Iedereen was super enthousiast! Prachtige woning met alles erop en eraan. Mooie omgeving en boeiende wandelingen. Kortom echt leuk en veel plezier gemaakt, we komen zeker terug!”

Ronny, oktober 2014

 

“Het was een prima vakantie. We hebben genoten van huis en omgeving. Het slechte weer viel reuze mee. We hebben een aantal keer lekker buiten kunnen eten en koffie drinken. Het huis is van alle gemakken voorzien en er ontbrak ons niets. Goed idee om wifi aan te schaffen.”

Sylvana, augustus 2014.

 

“Wat een prachtig uitzicht in de tuin! Het zou een huis zijn waarin ik wil wonen.”

Radha, april, 2014

 

“Iedereen was zeer enthousiast over de mooie villa en de kinderen hebben genoten van de prachtige tuin.”

Evi, mei 2014

 

“Wij waren erg tevreden over uw villa. De ligging is prachtig en alle nodige comfort aanwezig.”

Erica, maart 2014

 

“Ons verblijf was super! Wij vinden Les Libellules een fantastisch huis.

De kinderen zijn stapelgek van de tuin en van de Maas. (…) Fantastisch toch hoe herinneringen kunnen blijven hangen!”

Kim, november 2013 

 

“We vonden het verblijf zeker de moeite waard, het huis is echt prachtig. De foto's, de meubels, ze stralen echt iets uit waar je terug mee naar het verleden word gestuurd. (…) en vooral de tuin... onwaarschijnlijk mooi.”

Familie VS-DL, januari 2013

 

“We hebben het echt heerlijk gehad. Wat een mooi plekje midden in een schitterende omgeving. We hebben een heleboel “tips” uit het mailtje gedaan (restaurants en uitstapjes).

Heel fijn dat dat allemaal beschreven stond.”

Caroline, juli 2012

 

“Zoals steeds, super ! ...het weer viel wederom mee en het is leuk te merken dat de woning er alleen maar leuker en beter gaat uitzien.”

Kurt, juni 2012

 

“Ons verblijf in Les Libellules was fantastisch. Een heerlijk huis!

Alles was tip top in orde, de ganse familie was supercontent.”

Familie Vdv, januari 2012

 

“Wij hebben een fantastisch familieweekend gehad in Les Libellules ! Het huis was bijna op maat gemaakt voor ons (3 x 2 personen, 1 persoon alleen en 4 kinderen). Het weer zat ons niet altijd mee maar we hebben toch veel van de tuin kunnen genieten en vrijwel elke dag op het terras buiten kunnen eten.”

Hetty, juni 2011

 

“Super! Een prachtplek. Ik denk dat we zeker terugkomen.”

Familie GH, mei 2010

 

“Het verblijf in de villa was heel prettig. De titel "charme villa" is zeker verdient. De bedden vonden wij van heel goede kwaliteit, een niet onbelangrijk element. Het is een huis waar je je snel helemaal thuis voelt. Daarbij is het een uitstekend uitgangspunt om de streek te verkennen. Overigens erg leuk om al die oude foto's en schilderijen met herkenbare locaties te zien. Het gaf een heerlijk nostalgisch gevoel en het gevoel dat je "echt ergens bent". Beter dan de vluchtigheid en leegheid van een huisje bij Landal Greenparks e.d.”

Familie O, mei 2010


Wij hebben samen met onze kinderen en kleinzoon enorm genoten van ons verblijf in " Les Libellules". Alles was perfect in orde, pracktische keuken met alles er op en aan, een super gezellige living en eetplaats met leuke charmante details en met een prachtig uitzicht op de mooie, grote tuin en de maas. Wij hebben allen heerlijk geslapen in confortabele bedden. Ook de slaapkamers vonden wij leuk en sfeervol ingericht, wij gingen eventjes terug in de tijd en probeerden een beeld te vormen van de oorspronkelijke bewoners.

Zeer aangenaam was, dat we werden ontvangen door een vriendelijke contactpersoon en dat de villa al gezellig warm was. Op algemeen verzoek, willen wij ook eens tijdens de zomer genieten van ' Les Libelleles'. Gebruik kunnen maken van het terras,de tuin in zijn volle glorie willen beleven en ook de schitterende omgeving verkennen.

Familie F, januari 2010

 

“Prachtige dagen doorgebracht in dit mooie oude huis vol herinneringen. Spijtig dat het zo rap voorbij was. Ondanks veel regen zeker genoten en als we mogen komen we zeker terug.”

Rene, Kris en co., november 2009

 

“Een mooie week achter de rug. Mooi weer en een charmant verblijf. Lange wandelingen gemaakt, gefietst, genoten van de mooie uitzichten…”

Mark en Greta, oktober 2009

 

“Heerlijk weekend gehad met z’n zessen. Genoten van het prachtige huis en omgeving. We komen zeker weer een keer terug!”

Wouter, Esther en co., oktober 2009

 

“Wij komen zéker terug (voor 3e keer).

Tof tof tof!”

Els, Nancy co, oktober 2009

 

“We hebben hier een heerlijke week vakantie gehad! Wat een mooi huis, wat een fijne tuin en wat een geweldig plekje! ’s Morgens lekker ontbijten op de veranda. Het was echt fantastisch!”

Familie VDR., juli 2009

 

“Wat hebben wij een geweldig weekend gehad. We leefden vooral op de fijne veranda en in de tuin. Wat een mooi uitzicht!”

Familie B. en Familie DV., mei 2009

 

“Prachtige omgeving, geweldig en karakteristiek huis. Dit moet je zo houden, niet te ‘modern’ maken! We hebben genoten van de veranda en het mooie uitzicht. Lekkere ligstoelen, voor herhaling vatbaar.”

José, Theo en co., mei 2009

 

“Het huis beviel weer prima. Vooral niet moderner maken, dat is jammer. Mensen die dat willen gaan maar naar Centerparks of zo. We komen zeker nog eens terug!”

Marga, Rik en co. , mei 2009

 

“Een tof huis, mooie tuin en leuke omgeving, maar het mag wel een beetje moderner.”

 Familie x, februari 2009

 

“Net zoals vorig jaar perfect! We hadden nog redelijk goed weer. Jullie huis heeft zoveel charme, echt gezellig. We willen allen terug komen dus dat zegt veel. Heel veel want met deze bende gaan we elk jaar op weekend en nog nooit twee maal naar het zelfde huis.

We zouden zelfs graag volgend jaar terug komen. De dame met de sleutel was heel vriendelijk. Voor ons alweer geslaagd en echt niets op aan te merken.”

Geert, oktober 2008

 

“Het is zo anders dan een gewoon vakantiehuis. We zaten een week in een huis met allemaal persoonlijke spullen en we hebben ook veel gebruik gemaakt van die prachtige schaaktafel. Je wordt bijna nieuwsgierig naar de mensen die daar altijd gewoond hebben.”

Familie  V, juli 2008

 

“Ons verblijf was fantastisch! Jullie huis is…er zijn geen woorden voor.

Het is een droomhuis en dan bedoelen we niet alleen de ligging. We hadden enorm geluk met het weer. Wandelen langs de Maas met de kindjes was uniek. We waren met 3 koppels en 4 kindjes (6-10j) en zijn het  unaniem eens om ons verblijf te herhalen .

We doen al meerdere jaren de Ardennen en tot hiertoe vonden we jouw huis het mooiste en best gelegen.”

Geert , oktober 2008

 

“Wij hebben genoten van Les Libellules en de omgeving! Een prachtige plek, een prima huis en een zeer mooi uitzicht!”

Ellen, april 2008

 

“Wij hebben het bijzonder naar onze zin gehad. Uw huis is wel heel speciaal. Sfeervol en karakteristiek. De ligging van uw huis met uitzicht op de Maas, met de prachtige tuin is uniek.”

Willem, januari 2008

 

 “Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. De locatie is ideaal en een ideale uitvalsbasis naar Dinant, Namur, maar ook naar de grotere steden. Voor vissers ook ideaal, want de Maas zit nog steeds vol met vis. Het huis was een genot, zeer stijlvol en authentiek. De oude foto’s en originele inrichting maken het huis nog levendiger en sfeervoller. De keuken is zeer intensief gebruikt door ons en van alle gemakken voorzien. We waren prettig verrast over de vele beschikbare keukenspullen.”

David, augustus 2007

 

“We hebben erg genoten van het huis, de omgeving en mooie wandelingen. En heerlijk gegeten bij Café de la Gare.”

Bineke, maart 2007

 

“Het was aangenaam in zo’n statig huis te verblijven en het uitzicht is geweldig.”

Theo , september 2006

 

“We hebben twee weken erg genoten van de omgeving. We hebben ook van het huis, de tuin en de veranda genoten. Het was geweldig!”

Familie D. H. , augustus 2006

 

“Wat een topvakantie in dit mooie huis, in de fijne tuin en met fijne mensen.” 

Katinka, juli 2006

 

“Schitterend huis, prachtige omgeving, betoverende tuin.”

 Willy, april 2006